A co powiedzie o Peugeot 206 z 99r. w benzynie 1.4 + gaz?
Miałem takie coś i do tej pory moja żona ma duży sentyment i nie może mi darować, że go zaparkowałem na dachu. A co do oceny to bardzo wdzięczne autko tylko narzekała na wersję 3 drzwiową gdyż jak się przysunęła fotelem do przodu to bardzo szeroko musiała otwierać drzwi aby wysiąść.
_________________ Pozdr.
Dukat11
SPAMU¦
Wysłany: Sob Paź 27, 2012 09:11 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wziął bym, gdyby gaz miało, na benzynie nie opłaca się jako dojazd do pracy
Mnóstwo aut jest z Radomia i okolic... aż drażni
Tamta 206'stka raczej odpada, walnięta w lewy tył i źle zrobionena krzywo leży i wyłazi wielki purchel (jak dłoń). Gaz 1gen. silnik dziwnie podskakuje na wolnych obrotach, lampy z przodu oberwane, dach malowany i to krzywo łącznie z przedniki błotnikami.
Adi czy to naprawde robi az taka roznice, czy bedzie 500 pln drozej czy taniej ? Wazne zeby bylo w dobym stanie, a nie jaki znaczek nosi. Zanim kupisz to zima sie skonczy... bo juz sie zaczela
a merytorycznie, starletka - brat jezdzil i 0 problemow,
pugi smiesznie sie tym jezdzi, ale ruda je lubi i chyba ciezko o zadbany egzemplarz.
Mialem AX-a i male lekkie pudelko, ktore fajnie jezdzilo - mialem 1.1 na wtrysku, potem 1.4 wlozylem ale tak samo...
wszystko sie sprowadza do konkretnego egzemplarza... Wiec tutaj co bys nie wymyslil, i tak musisz obejrzec i zdecydowac sam, kolejne 4 strony niewiele pomoga w tym temacie
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Kupiliśmy już auto. Jest to Deawoo Matiz z 99r. z wyposazeniem:
- centralny
- alarm
- elektryczne szyby
- 5 drzwi
- wspomaganie
- gaz
Zero rdzy więc najważniejsze jest, zawieszenie też było robione. Tylko niektóre żarówki nie świecą nie wiedzieć czemu (nie popalone są) jak np. wsteczny, oświetlenie wewnątrz czy postojówki.
Ale to już w poniedziałek się pogrzebie
Co do rometa to muszę przyznać że wygląda całkiem nieźle:
Ładniejszy od Smarka, wnętrze tylko trochę takie... no mogli by bardziej się postarać.
Nie podoba mi się regulacja nawiewów, te gołe drzwi jak z malucha i dziura zamiast tunelu środkowego.
No i akumulatory wytrzymają jakieś 2 lata max a potem 8tys nowy pakiet
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum