Ponawiam swoją prośbę, może ktoś pomoże?
Mam radio Becker i program do nawigacji indianapolis 5.0. Czy jest może nowsza wersja i jak ją zdobyć?
Kolego musiałem cofnąć się do 2008r by znaleźć twój pierwszy post w tym temacie .
Nikt nie wie jakie dokładnie masz radio, ale nie jest to chyba system montowany seryjnie w roverze. W tym temacie koledzy umieszczają linki do mapek dla roverów wyposażonych w seryjny sprzęt. Nikt nie wie na jakim systemie chodzi Twoje radyjko i czy jest możliwość wgrania tam programu jakiejś innej firmy typu AM czy tomtom. Może załóż nowy temat w którym dokładniej opiszesz swój sprzęt i tam Ci ktoś pomoże.
mógłby ktoś podrzucić link z jakąś nową mapą polski do dużej navi, z góry dzięki
Ja mam w lapku trzy obrazy płyty z mapami Eastern Europe 1,2,3 tylko za cholere nie potrafie to zgrac...pojemnosc jednego obrazu to 804 mb...mam plyty cd ponad standardowe 850 mb ale tu znow problem bo nagrywarka nie widzi takiej pojemnosci
Wysłany: Wto Sty 01, 2013 21:05 [R75] Radio z nawigacją
Witam, chciałbym "dozbroić" swojego R75 o radio z navi typu takiego jak na zdjęciu. Czy są do tego w miarę aktualne mapy w języku polskim? I czy da się bez większego problemu zamontować takie radio do rovera w którym wcześniej był zwykły wąski fabryczny radioodtwarzacz. Oczywiście kupić chciałem radio z całym osprzętem, czyli z czytnikiem płyt, anteną i okablowaniem.
to na drugim zdjęciu to oryginale roverowskie i z tego co czytałem, to nie jest tak łatwo sobie z tym poradzić.
to na pierwszym zdjęciu, to chyba z BMW, cena uważam przesadna tym bardziej ze dalej potrzebujesz instalacje z nawigacji tej co na 2 zdjęciu najlepiej zainstaluj coś takiego i wyjdziesz najlepiej, a nawigacje wgrasz jaką sobie wymarzysz
Witam, koledzy chciałem zapytać czy ktoś ma namiary skąd ściągnąć aktualne mapy europy wschodniej do małej nawigacji, głównie Polska, Słowacja, Węgry. Znalazłem kilka linków ale wszędzie pisze że kompatybilne m.in. z Rover 75, ale to do dużej navi chyba bo z kolorowym wyświetlaczem... Pomoże ktoś
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum