po pierwsze .... 14,8V na aku, to ciut za dużo ... powinno być z 0,5V mniej ... a spadek napiecia między aku a żarówką, to 1,2 V ... trochę dużo ... weź kawałek przewodu i na zapalonych światłach podaj tym przewodem plus bezpośrednio z aku na żarówkę i zobacz czy będzie dużo jaśniej świecić Jak tak, to zakładaj przekaźnik.
_________________ Pozdrawiam - Brt
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lut 13, 2013 12:33 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
na początek wstawię firmowe żarówki bo z tego co patrzałem u siebie to nawet nie mają napisanej marki a jak będzie dalej słaba widoczność to zajmę się przekaźnikiem prędzej nie zwracałem uwagi na światła bo jeździłem w dzień ale od kilku miesięcy muszę jeździć w nocy i światłą to tragedia w nocy jeżdżę na krótkich bo lepiej widzę niż na długich chyba kupie BlueVision Ultra H4 PHILIPS bo czytałem że są dobre.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum