widzę że sentyment jest i zacięcie w jednym kierunku Ale trochę gratów poprzekładasz z granatowego do nowego ?
Oba to JRJ czyli tahiti blue
Hmm, siedzenia, czujnik temperatury wody, zawieszenie już jest w 2.0. Dziś zacząłem przerzucać hamulce i jutro jak pogoda pozwoli to skończę wyciąganie gratów z 1.4.
Ogólnie plan jest taki żeby 2.0 jeździło lepiej od 1.4. Do tego oczywiście jest trochę różnych bonusów których nie było w 1.4.
Markzo napisał/a:
2,0 faaaaajnie się rozwija hehehe
Tylko trwa to trochę. No ale na Grzybów powinno być większość co trzeba
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
SPAMU¦
Wysłany: Pią Mar 29, 2013 13:15 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ale 420Si to praktycznie to samo co 1.4Si. Zawieszenie praktycznie takie same, hamulce takie same. Jedynie kilkanaście KM i Nm więcej i inna waga.
Także nie ma czym się podniecać.
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
Pomógł: 41 razy Dołączył: 15 Sie 2007 Posty: 1184 Skąd: Piotrków Tryb
Wysłany: Pon Kwi 01, 2013 16:55
Markzo napisał/a:
greg-si napisał/a:
Także nie ma czym się podniecać.
czy ja wiem...
Gregi pewnie juz wyzwyczaił sie,wiec dla niego wiekszej roznicy nie ma .
Co i innego dla kogos kto cały czas jezdził jednynie 1,4.
No wiec nic mi nie pozostaje powiedziec prucz ,poturbuj go
Co i innego dla kogos kto cały czas jezdził jednynie 1,4.
Z niższych obrotów jest na pewno lepiej, inny moment obrotowy. Jednak wraz "dupy nie urywa".
kadzaf napisał/a:
No wiec nic mi nie pozostaje powiedziec prucz ,poturbuj go
Chcesz być moim sponsorem
Skończmy w tym momencie z gadaniem o 2.0. Przyjdzie na niego jeszcze pora
Co do 1.4.
Samochód stoi uziemiony bo pękł sztywny tylny lewy przewód hamulcowy
EDIT:
Kilka ostatnich zdjęć bo historia się kończy a handlarzyki zaczynają się bić
R200 Coupe Turbo & V8
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum