mialem jechac go ogladac bo pod nosem samym,szykowalem na niego kase bo wydawal sie okazja...i chyba taka byl... bo nie zdarzylem zajechac i sie sprzedal=/ albo to pech albo nie wiem=/ ktos ma szarego mg zr 160 na sprzedaz..czekam na info:) chetnie obejrze:)
jesli go kupiles to gratuluje=] faktycznie jest taki na jaki wyglada? za ile poszedl?;p oby smigal dlugo i dobrze:) ogolnie to juz sobie wyobrazalem jak ladnie przed domem bedzie wygladal xD
no nic.. ja szukam dalej... moze sie cos trafi w dobrym stanie do 10k =]
Pomógł: 17 razy Dołączył: 14 Maj 2013 Posty: 1000 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Pon Cze 03, 2013 21:44
Tak, jest taki jak na zdjęciach, trochę mankamentów na karoserii ma, tu mala wgniotka, tam przetarte i malomane, ale generalnie jest ok. Jestem początkujący i jako pierwsze prywatne auto jest super.
Właściciel nie chciał spuszczać wiele, bo jakby nie patrzeć cena i tak adekwatna do auta. Ostatecznie 8500 więc te 2 stówki na rejestracje hehe.
A co do silnika -muszę sie przyzwyczaić i nabrać wprawy, bo wcześniej nie miałem do czynienia z taką mocą:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum