Wysłany: Czw Cze 20, 2013 06:25 Roverek 75 w wersji 3D (nie mylić z 3 drzwiami) :D
W końcu, po wielu przebranych blueprintach, po 5 podejściach, powstał on: piękny, zgrabny i przedewszystkim w 3D. Naciski ze strony MaReK'a jakoś dziwnym trafem zmotywowały mnie do dokończenia projektu.
Roverek wymaga jeszcze kilku przeróbek, gdyż trochę z mojego lenistwa, dałem mu kilka elementów z innego mojego modelu, konkretnie to felgi i środek.
Teraz można już zacząć jakieś grube super-produkcje z Roverkami w rolach głównych
Pewnie można, ale mam zamiar używać go tylko do tworzenia animacji w projektach roverkowych z efektami specjalnymi
piterazim napisał/a:
Niestety auto było bite w prawy bok - odbicie się jakoś dziwnie załamuje
A który dzisiaj nie bity
pelson91 napisał/a:
z zastrzeżeń to tyle, że tył jest za bardzo pionowy
No nie jest on idealny, ale przez to, że słabej jakości blueprinty miałem i w sumie większość robiłem na czuja Jeszcze zrobie mu kilka poprawek, ale już tylko kosmetyka. Do wykorzystywania w animacjach będzie w sam raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum