Temat był już wałkowany, tyle że rozklejano zwykłe lampy. Wydaje mi się, że niczym one się nie różnią. Użyj szukajki i wpisz "wybielanie kierunków" czy coś takiego. Pamiętam, że był sposób na pieczenie lamp w piekarniku
Tez mi sie wlasnie wydawalo ze jest to lakier,czyms takim malowali felgi efekt dobry ale szybko sie niszczy dobre na zloty.A w lampie nic sie takiej farbie nie dzieje wiec mysle ze wystarczy to zmyc
Nawet pytanie czy trzeba malować , lampy od rovera 25 po ściąnięciu "chromu" i wypolerowaniu plastiku były czarne same w sobie i dawały efekt lamp z zra
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Panowie, a malował ktoś wkłady w 400? Widziałem temat kolegi Markzo dotyczący ZS'a i wyglądało to naprawdę zacnie, ale czy przyjmie się to w 400? Planuję prysnąć to na czarny połysk.
Nie powinieneś grzebać w środku lamp. Jeśli chcesz czarny to polakieruj delikatnie z zewnątrz, ja tak zrobiłem i wyszło cudownie. Sprawdź lakier na https://m.warsztat24.pl z którego korzystałem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum