Wysłany: Sro Sie 14, 2013 21:26 [R600]Problem ze światłem w kabinie
Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1998
Drodzy forumowicze mam pewien problem ponieważ przestało mi się zapalać światło w kabinie po otwarciu drzwi kierowcy w dodatku nie ma tego dźwięku przypominającego o wyłączeniu świateł natomiast na desce rozdzielczej jak otworzę drzwi nie świeci się kontrolka otwartych drzwi,wie ktoś jak to naprawić i gdzie szukać przyczyny ?
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sie 14, 2013 21:26 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Czw Sie 15, 2013 22:56 [R600]Problem ze światłem w kabinie
Lokalizację krańcówki masz na zdjęciu. Wystarczy odkręcić jeden wkręt, rozłączyć konektor i jest już Twoja. Obudowa jest na zatrzaskach. Nie zgub sprężynek. Zajmie Ci to max 3 minuty.
Sprawdziłem tą krańcówkę i przeczyściłem,niestety jak się później okazało ten dzyndzelek wystający z tyłu krańcówki został urwany na szczęście zamówiłem już na allegro za 8zł
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum