Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2001
Mianowicie chodzi o taka dziwna sytuacje wczesniej mialem zalany modul swiatel i wymieniłem na nowy od bęzyny wszytsko fajnie pieknie ... chodziło az do czasu kiedy mechanik mi wymienil wysprzeglik a dzisiaj objamy mam takie ze po zamknieciu samochodu po jakims czasie wariuje prawa lampa czyli zaczyna swiecic i zalacza sie i wyłacza (mruga) może ktoś podpowiedziec co sie mogło stac ze tak wlasnie autko zaczeło mi mrugac bez ingerowanie w swiatła itp? mial ktos z was panowie juz takie cos? prosze o podpowiedz co to moze byc
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lis 13, 2013 10:00 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
A czasami nie odgrzybiałeś sobie klimy poprzez wsunięcie elastycznej końcówki w kratki od nadmuchu?
Bywały takie przypadki że pianka od tego preparatu spłynęła miedzy innymi na moduł i zaczęły dziać się cuda.
Raz juz zalalem moduł, wiem co to znaczy i jak to sie dzieje, a póki co jest dobrze musze wyslac mechanika do okulisty bo Roverek stoi juz kilka dni na dworze i nie załącza mi sie sama lampa ... Ale dzieki za kazdą odpowiedż
witam,
Mam to samo, W jaki sposób rozwiązałeś ten problem i gdzie jest ten moduł od tych świateł?
Znalazłem tylko puchę przy filtrze kabinowym pod podszybiem. czy to ten?
Będę wdzięczny za pomoc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum