Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 2001
Witam. Pisze mam nadzieje do ludzi ktorzy sie znaja. Potrzebuje porady o mg zr 160. Planuje wymiane samochodu na mniejszy ze wzgledu na krotkie trasy a moje jest troszke za duze . wiec potrzebuje opini na temat tego samochodu: http://olx.pl/oferta/sprz...html#1a77fcfda3
moze juz komus tu jest znany ten egzemplaz poniewaz wiem ze tych samochodow nie ma tak wielu na all oraz olx. Wiec bardzo prosze o jakas opinie i porady na co wzracac uwage gdy pojade ogladac ten wozek:P Dzieki i pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Pon Cze 16, 2014 19:55 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 8 razy Dołączył: 18 Sty 2014 Posty: 287 Skąd: Polska
Wysłany: Pon Cze 16, 2014 20:15
zwróć uwage na stan płynu chłodniczego żebys nie kupił z hgf auta, jak auto ma wtryski gazu valteki to zbijaj cena bo na nich nie poszalejesz, Piszesz nie w tym dziale.
_________________ Lubię roverki, jeszcze bardziej rowerki.
spoko dzieki. wiem moze ze to nie ten dzial ale potrzebuje szybkiej porady dlatego prosze aby nie uwowac tego tematu przed admina poniewaz do czwartku musze sie zdecydowac i potrzebuje fachowej opini
Pomógł: 17 razy Dołączył: 14 Maj 2013 Posty: 1000 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Pon Cze 16, 2014 22:03
Wydaje mi się, że ten dyliżans (sorki, takie określenie na pomarańczowe felgi przypominające drewniane koła od wozu:P) był opisywany dawno temu na forum (jakiś rok temu). Także przeszukaj dział.
Obecnie mam również na sprzedaż ZR 160 w kolorze XPower grey, rocznik 2003.
W razie czego pytaj, trochę już ogarniam ten model
Zrobiłem dla ciebie wyjątek i znalazłem
https://forum.roverki.eu/viewtopic.php?t=91327
Zwróć uwagę w jakim dziale jest ten temat. Ten też powinien się tam znaleźć, taka rada na przyszłość
Powodzenia przy zakupie bo coś czuję że go kupisz.
dzieki. ja wlasnie w tym momencie go znalazlem na forum. no zobaczymy. w sumie to jest wymiana samochod za samochod bo przesiadam sie z bmw e38 na takiego malucha poniewaz moj okazal sie za duzy na to ile jezdze. Ciekawy jestem tego samochodu jak on smiga dzieki wielkie za pomoc POZDR
[ Dodano: Czw Cze 19, 2014 23:26 ]
bylem ogladac ten samochod. niestety okazalo sie tragicznie. olej w zbiorniczku plynu chlodniczego. i ogolnie do bani. Wiec nie polecam nim wlasciciel nie zrobi samochodu jak nalezy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum