ten pierwszy, z Gniezna wygląda w porządku, nie jest najbiedniejszy jeśli chodzi o wyposażenie, no ale ten silnik...
drugi to totalna bieda, manualna klima, brak grzanych siedzeń, moze i ogólnie wygląda w porządku, ale to, co ma pod maską i to, co ma (a raczej nie ma ) na wyposażeniu spowodowałyby skreślenie go z listy obserwowanych
Pomógł: 8 razy Dołączył: 18 Sty 2014 Posty: 287 Skąd: Polska
Wysłany: Wto Lut 25, 2014 16:49
Dodam że obydwa ogłoszenia od handlarzy. Śmiać mi się chce jak piszą, że powymieniane płyny i olej, ależ rozrzutni Ci handlarze... Od handlarza raz kupiłem auto i to był ostatni raz.
Wolał bym tego 2.0 bo jaśniejszy w środku i lepsze wyposażenie. Warto się nim zainteresować, bo może być w oryginale, bo handlarz takiego kupił max za 1000 euro, bo niby sprzęgło, a okazało się ze pompkę wymoczył w benzynie i do domu wrócisz ale też trzeba się przyjrzeć silnikowi i czy nie ma problemów z chłodzeniem
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ostatnio zmieniony przez rafalmis1 Sob Sie 16, 2014 14:08, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 86 razy Dołączył: 09 Maj 2013 Posty: 1730 Skąd: Ciechanów
Wysłany: Sob Sie 16, 2014 13:22
Ja bym brał polifta, ale ESP, sensora deszczu i 6 poduszek to on nie ma tylko 4 No troche bieda i drogo. Jesli byś się taniej z nim dogadał to można pomyśleć, tyle że strzeba sprawdzić w jakim stanie silnik i osprzęt jego. Przód ładnie spasowany, może nie był bardzo bity, lub wcale Tylko ta cena, mnie troche w lepszej wersji 75/zt po lifcie wychodzą do max 9 tyś, więc albo dużo chce zarobić, albo dużo jest w stanie zejść z ceny.
przedlift
- sorry ale on jest tak odpicowany do sprzedaży, że aż oczy bolą
- Kutno
- przebiegu w aukcji brak bo jeszcze pewnie nie ustalili
- kierownica malowana
- poduszka malowana
- skóra też odświeżona
- silnik to praktycznie wylizany
- brak oznaczenia na klapie
- uchwyt na napoje za mocno wciśnięty
- świeci się check engine na jednym ze zdjęć (3 od dołu)
- skoro on go wystawia za 7900 po swoich kosztach i zysku to ja nie chcę wiedzieć za ile Hanz sprzedawał
- a jeszcze dodam, że stoi na zimówkach
w sumie: zdecydowanie jestem na nie
polift:
- ... Kutno
- też na zimówkach i to gołych stoi
- golas, sensor deszczu, esp itp. to chyba w innym R75
- tapicerka bez komentarza
- uchwyt na kubek też wciśnięty
- dywaników brak
- brak oznaczeń na klapie
- klapa z lewej strony źle spasowana
- w sumie też podziękował bym, szczególnie za taką cenę
papug, chodzi o to, że to zagłębie handlarzy podobnie jak Płock czy Gniezno. Na przykładzie poliftowej obecnie oferowanej R45, widać że na bezczela nie ukrywają już nawet że cofają przebiegi. W 1 ogłoszeniu 205tys km, w 2 to samo auto ma 190tys km. Wobec tego w tej poliftowej 75 nie wierzyłbym w te 190 tys km, w przedlifcie chyba dopiero ustalają ile ma być bo nie jest napisane
papug, poczytaj na forum i nie tylko naszym, to takie zagłębie w którym dzieją się cuda z autami, a trupy stają się igiełkami od Helmuta, naturalnie przebieg oryginalny bo dziadek jeździł tylko do kościoła!
szukaj na forum, szukaj w ogłoszeniach, szukaj gdzie się da, ale każde auto sprawdź dokładnie przed zakupem z kimś zaufanym, bo jak kupisz minę to będziesz przeklinał auto, a tego nie chcemy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum