pod pompą wtrysku są dwie kostki elektryczne z przewodami - poruszaj nimi możesz je rozpiąć i przeczyści styki miałem też taki problem że palił tylko na „plaka” i to pomogło
Dzieki za podpowiedzi. Jak sie uporam to napisze co i jak dla potomnych.. paliwko jest na powrocie tylko martwi mnie to ze hm niema cisnienia na pompie. Ona ledwo sika ropka a chyba powinna napierdzielac pozadnie... dzis wroci sterownik po regeneracji bo jego tez podejrzewano. Zobaczymy co dalej..
[ Dodano: Pon Paź 20, 2014 10:18 ]
No i wyszło szydło z wora... Padnięta była jednak pompa. Udało się to stwierdzić dzięki uprzejmości Raptile, który pierwotnie pożyczył mi pompę do sprawdzenia a finalnie sprzedał mi ją w satysfakcjonującej nas obu cenie... Tak więc roverek właśnie się składa i oby już nie robił przykrych niespodzianek bo koszta naprawy okazały się znaczne...
Dla potomnych niema co wierzyć w faktury wymiany rozrządu wystawiane przez handlarzy, można się mocno przejechać..
Jeszcze raz wielkie dzięki kolego Raptile za profesjonalne podejście do tematu, pomoc i życzliwość. Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum