Remi55, można sobie linkę z roweru od hamulca zaadaptować i też będzie śmigać, ale P&P to już nie będzie.
może zbyt zdawkowo odpowiedziałem na problem kolegi a masz po części rację.
wracając do problemu kolegi - uderz do ART-BIZAR - ma mnóstwo używanych części i na pewno Ci pomoże.
Jak chcesz nową to uderzaj to : www.tomateam.pl
to tyle.
adamsky, Jezu różnica linki jest tylko długość i jak ie znajdzie innej to na tej tez będzie śmigał.
Moja linka od np Tempomatu jest tez za długo i zrobione kolko i tez ciągnie i wszystko działa
yushi, Szukaj na allegro może ludziska maja albo było tutaj gdzieś firma podana co dorabia takie linki. Ja pamietam jak mi się urwała w 220 to potem ktoś mi podał adres do firmy co dorabia
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
No dobra, drążąc dalej temat- to w takim razie od jakiegoś benzyniaka będzie linka pasować? W sensie nie będzie zbyt krótka?
I druga sprawa- czy może od auta jakiejś innej marki będzie pasować linka?
Tak szczerze powiem, to jestem bardzo zaskoczony, że ta linka jest tak słabo, a wręcz w ogóle nie jest dostępna.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum