Wysłany: Pią Maj 01, 2015 21:27 [R75] Maskownica progu bagażnika.
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 2002
Witam!
Jakiś czas temu miałem naprawiany tył po stłuczce. Został wymieniony zderzak oraz plastikowa maskownica progu bagażnika. Sądziłem że wszystko zostało wykonane ok, ale dziś jak szukałem czegoś przy kole zapasowym zauważyłem że dolne zaczepy tego plastiku sobie luźno wiszą - nie są nigdzie włożone ani nic.
Co ciekawe poza trzema małymi otworkami nie widać żadnych w które by te duże, płaskie zaczepy można włożyć. Czy ktoś jest mi w stanie powiedzieć czy z progiem jest wszystko ok, tj. nie ma tam jakiejś rzeźby?
I czy w otwory 1, 2, 3 powinny wejść te małe bolczyki A, B, C (nie bardzo pasują bo otwory są za daleko od krawędzi), czy może do zaczepów D, E, F powinny być jakieś otwory lub spinki?
Oto zdjęcia:
SPAMU¦
Wysłany: Pią Maj 01, 2015 21:27 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum