Samochód kupiłem za symboliczną kwotę, niestety ale była uszkodzona uszczelka pod głowicą, blacharka w opłakanym stanie, na początku myślałem ze z niego nic nie będzie oprócz kurnika ale... uszczelka naprawiona, blacharka w trakcie roboty.
tapicerka potargana, podwieszany sufit xD
plany wobec auta są dosyć duże ale wszystkiego naraz się nie da zrobić:
a więc tak:
na wiosnę wpadły koła alu 15" 195/50
wpadła instalacja LPG AG Compact
konserwacja tylnych nadkoli i progów
wymiana uszkodzonych elementów zawieszenia
a w planach mamy:
zmiana tapicerki na czarną
gwit
niebawem będzie malowanie całego auta
No wlasnie będę zmieniał cały środek na ciemny z czarna skóra. Tylko teraz zostaje cały czas temat pieniędzy
[ Dodano: Pon Maj 25, 2015 23:19 ]
siema siema wczoraj dorwałem jeden plastik halogenów ale niestety dalej nie doszedłem do tego dlaczego nie mogę spasować zderzaka z lewej strony obawiam się ze nie obejdzie się bez wizyty w zakładzie blacharskim
[ Dodano: Wto Cze 02, 2015 23:10 ]
w końcu się coś ruszyło:) przód spasowany trochę było gięcia spawania i prostowania ale jest zostało jeszcze tylko przypasować pod kierunkiem ale i tak jest bardzo dobrze
Pomógł: 1 raz Dołączył: 21 Sie 2010 Posty: 153 Skąd: Klucze
Wysłany: Pią Cze 05, 2015 16:55
Miałem okazje widzieć już to auto 3 razy i postępy w pracy widać Oby dalej z tym podejściem a będzie dobrze Dobrze wiesz gdzie jest skarbiec dla twojego R
[ Dodano: Czw Cze 11, 2015 19:55 ]
dzisiaj korzystajac z chwili wolnego czasu i ladnej pogody dopiescilem felunek i zamowilem 2 nowe opony ktore w nastepnym tygodniu wyladuja na aucie, lakier sobie spokojnie wysnie zdjecie nie oddaje tego jak to wyglada w rzeczywitosci no i trzeba bedzie brac sie za kolejne 2 sztuki
[ Dodano: Sob Cze 20, 2015 22:37 ]
troche tu cicho ale piszemy dalej
w ostatnim tygodniu w deske rozdzielcza wpadly 2 glosniki wysokotonowe od renault laguna ladnie skomponowane z nawiewem ktory nie dzialal oraz do bagaznika wpadla moc skrzyneczka z glosniczkiem lanzar 1600w mocno sie telepie:D zdjec niestety teraz nie wstawie bo pozbylem sie aparatu ale jak tylko bedzie okazja to beda zdjecia
w tym tygodniu beda nowe glosniki w drzwi bedzie jeszcze lepiej
mamy zdjecia w przodzie w desce 2x glosniki wysokotonowe od renault laguna
bagaznik 2x glosniki wysokotonowe VW vento/golf no i zlotko Lanzar MAX 1600W
w drzwiach glosniki kazdy z innej pary lewa strona mamy piooniera a prawa jest magnat w tym tyg beda hertz http://allegro.pl/glosnik...dium=LikeButton
mowie ze nawiewy boczne nie dzialaly nigdy, odkad go kupilem nic z nich nie lecialo nawet na najwyzszym biegu dmuchawy, a co do szyb to paruja ale przez to ze mi przecieka przednia szyba...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum