Typ: V6 Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1999
Witam. W poniedziałek kupiłem sobie rovera 75 2.0 v6 w benzynie. Wszystko było w pożądku gdy nagle nie odpalił. Posprawdzalem parę rzeczy zaprowadzilem do najbliższego mechanika (feu vert )i powiedzieli mi ze na 90% pęknięty jest wałek rozrządu. Nie wiedzą na 100% ponieważ nie zajmują się tymi silnikami ale gościu mi tłumaczył że pasek się kręci ale wałek się nie rusza. Mam teraz pytanie czy jest możliwość że !@!$# się np tylko czujnik walka lub może co innego bo z tego co mi powiedziano naprawa tego to minimum parę tysięcy. Nie wiem teraz czy próbować zaciągnąć bo do serwisu gdzie zajmują się takimi silnikami żeby obejrzeli Co się stało czy spróbować oddać poprzednie mu właścicielowi. Proszę o pomoc.
SPAMU¦
Wysłany: Sro Cze 24, 2015 14:16 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Zaprowadzilem do mechanika jutro będę wiedział co jest nie tak ale z tego co oglądał, podłączył pod komputer i wyszło że na 99% rozrząd padł i głowica do remontu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum