Wysłany: Pią Sie 21, 2015 18:43 mg zt Gdansk opinie bo mam ponad 400 km
Moze ktos juz ogladal tego MG http://olx.pl/oferta/mg-z...D5-IDbjUgL.html
od kolesia za wiele sie nie mozna dowiedziec zwyczjny handlarz a ja na wycieczke z laweta na haku 450 km jakos nie mam ochoty
uszkodzony silnik mnie nie przeraza jako ze zmienie sobie go sam i mam z mojego rovera 75 lezacy w garazu.
bardziej mi chodzi jak tam zawieszenie i blacha moze ktos ma blisko i jest w stanie podjechac i zobaczyc
Ostatnio zmieniony przez kowalxxxx Pią Sie 21, 2015 20:59, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Sie 21, 2015 18:43 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Chłopaki, tez byłem zainteresowany zakupem tego MG.
Wczoraj, nie chcąc przeszkadzać Pani, ewentualnie Panu w niedzielne popołudnie wyskrobalem maila z prośbą o lepsze zdjęcia miejsc które mnie interesuja(pod maską, środek, przód i progi) oraz o jakiekolwiek informacje nt stanu faktycznego nie zawarte w ogłoszeniu.
Dziś dostalem odpowiedź : "nie mam na to czasu."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum