Uzyskałem informacje od sprzedawcy że są to amortyzatory produkowane w byłej fabryce Delphi. Są ponoć takie same jak oryginały. Czy ktoś ma takie amortyzatory i może się podzielić wrażeniami lub ktoś wie coś więcej na ich temat?
SPAMU¦
Wysłany: Sro Wrz 23, 2015 13:57 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
To dziękuje bardzo za odpowiedzi. Ale nasuwa mi się jeszcze jedno pytanie. Jakie najlepiej sprężyny do nich dobrać? Sprzedawca niestety nie ma oryginałów, a zależy mi dosyć mocno na komforcie i też nie chcę, aby Roverek był zbyt nisko zawieszony bo aktualnie mam mega siadnięte zawieszenie mimo że Rovery z reguły są dość niskie.
Mam z przodu KYB obecnie, jak zimą jedna pękła, tylko te na szybko był dostępne, ale przyznaję, że trochę komfort na tym ucierpiał, więc tutaj "nie polecam".
Natomiast z forumowych opinii chyba najlepiej wypadają te szwedzkie Lesjofors i te mam zamiar założyć, gdy się nadarzy okazja.
_________________ "Mówisz, że możesz - to możesz. Mówisz, że nie możesz - to nie możesz.
Więc sobie wybierz."
Aha to właśnie chyba te miał sprzedawca w swojej ofercie. No nic myślę że zimę jeszcze tak przejeżdżę a na wczesną wiosnę będę wymieniał komplet. Napisze wtedy jak wrażenia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum