Pytanie właśnie jak z obsługą. Sterowanie z kierownicy podejrzewam nie działa, pokrętła do regulacji głośności nie ma więc może być kiepsko (chyba, że coś pominąłem ).
Więc tak chłopaki, wielkość ikon można zmieniać programowo, mi akurat takie odpowiadają, głośność ustawiona jest w pasku nawigacyjnym, więc dostęp do niej jest bezproblemowy ( zblizcie foto ) , sterowanie z kierownicy można zrobić za pomocą Joycon'a, ale szczerze mówiąc, 2 lata miałem radio bez podpiętego sterowania z kierownicy i chyba się przyzwyczaiłem Jak gra, dam znać w przyszłym tygodniu, gdyż nie mam jeszcze założonego separatora pętli/filtra przeciwzakloceniowego i narazie gra na glosniku z tableta.
Ogólnie jest bardzo dużo zabawy z softem i ogarnięciem tego tak, żeby działało, ale jak dojdę do składu że wszystkim, to myślę, że efekt będzie wart czasu i pracy
Widziałem, słyszałem, dotykałem i powiem że jestem w szoku
Jakoś muzyki na tym wzmacniaczy jest naprawdę fajna. Wygląd super, jakość wykonania na 5 i tablet spisuje się pod względem funkcjonalności mega. Miałem okazję dotykać stacje dedykowaną do R i tablet miażdży pod względem szybkość, wyglądu jak i dotyk nieporównywalnie lepszy
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Chłopaki trzeba zrobić spota i pooglądać parę nowych rzeczy klikajcie na w temacie spotów to może coś w końcu ustalimy
P.S też che się pobawić tabletem w R
Czekam na tutek, bo właśnie składam kasę na audio i sam myślałem o tablecie. Nie dałoby się wpasować sterowania z kierownicy poprzez wlutowanie kabli w fizyczne przyciski głośności tabletu?
No i co z telefonami? Jest jakaś opcja, by to tak sparować, aby odbierać rozmowy na głośnomówiącym?
Sterowanie w tak inwazyjny sposób można zrobić jak najbardziej, ale... wtedy trzeba zrobić przyciski w kierownicy, każdy na osobnym kablu, a nie sterowanym poprzez zmianę rezystancji.
Jest opcja zrobienia tego w nieinwazyjny sposób, nazywa się Joycon EXR, ale kosztuje 40Euro i nie jest mi to aż tak potrzebne, żeby płacić za to taka kwotę
Sterowanie połączeniami działa poprzez TabletTalk ze sklepu GooglePlay.
Działa pełna obsługa SMS oraz odbieranie i nawiązywanie połączeń, lecz bez osobnego zestawu głośnomówiącego rozmowa właściwa wciąż odbywać się będzie poprzez głośnik i mikrofon telefonu. Na pewno jest opcja przekazywanie tego dźwięku do tabletu, ale nie znalazłem jeszcze takiego programu.
[ Dodano: Sro Paź 14, 2015 22:29 ]
Panie i Panowie, dawno mnie nie było i dawno nie było aktualizacji, a jest nią zmiana termostatu i informacja o sprzedaży R... niedługo pojawi się w dziale sprzedam...
rafalmis1, 12500 tak jak stoi, z 2 kompletami felg, ksenonem, tabletem i wszystkim co w to auto włożone. Chyba, że chętny kupujący nie będzie czegoś chciał ( tablet czy np felgi ) to minus jakieś tam umowione konkretne kwoty. Myślę, że pod koniec miesiąca, ewentualnie poczatkiem listopada będzie już w dziale Giełda wystawiony.
[ Dodano: Sob Lut 13, 2016 16:39 ]
No i R odjechał ode mnie w dniu dzisiejszym
Pozostał na Podkarpaciu, a niedługo mam nadzieje, że będziemy mieli nowego Klubowicza w szeregach forum, któremu życzę przyjemności i bezawaryjnej jazdy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum