zawsze możesz pomalować na taki kolorek - takie BMW-u widziałem na jesień w mojej mieścinie- odpowiedni kolorek, fotka poniżej!Pasowało by jak nie wiem co ,a do tego niebieski zacisk ha!
ha kijowo to tak ładnie powiedziane ha zrobiłem fotkę bo chciałem do wieś tuningu dodać ha ogólnie ładne czarne Bmw-u - chyba 3 litrowe - ale felga kładzie na kolana ha . Najlepsze jest to , że koleś nim jeździ ha - no kto co lubi o gustach się dyskutuję , może jemu się taki kolor podoba ! dla mnie totalna porażka !
Temat moze i stary, ale, ze jako ja nowy na forum to wrzucę cos od siebie, fotkę mojego MG ZT 190 przy czym które ma prawie 200km ma sportowy wydech i filtr powietrza co dodało mu kilka kucy.
Aha No i powiem wam, ze sie na pewno nie wstydzę nim jeździć, brzmi i wyglada elegancko jak dla mnie
[ Dodano: Pią Lis 20, 2015 00:15 ]
A tu białe światełka
Temat raczej dotyczy wyglądu a nie mocy, wiec po co te pytania o hamowanie itp.
Autor pytał o kolor felg wiec tu ma przykład, ktos jeszcze wspomniał o białych pasach na aucie, wiec proszę
Auto ma zmieniony wydech i dolot co na pewno dodało mu kilku koni...
Pozdro.
Pomógł: 17 razy Dołączył: 14 Maj 2013 Posty: 1000 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Wto Lis 24, 2015 01:14
Marciniak napisał/a:
Temat raczej dotyczy wyglądu a nie mocy, wiec po co te pytania o hamowanie itp.
Autor pytał o kolor felg wiec tu ma przykład, ktos jeszcze wspomniał o białych pasach na aucie, wiec proszę
Pozdro.
Moze dodalo, tylko fabrycznie 2.5v6 nie trzymaja mocy, wiec mozesz miec wynik na 0.
albo odjęło, przejrzyj testy Markzo.
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
liczy się świadomość poprzednik powiedział to tak ma być, ja pojechałem na zlot liczyłem na własnych mapkach miec koło 145KM a tu zonk wyszedł 135KM. ale zanim zmierzyłem miał dla mnie 145
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum