Wysłany: Sob Lis 28, 2015 13:14 [R75]Biegi nie wchodza przy duzej predkisci i nie wiem co to
Typ: V6 Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1999
Witam problem jest tego typu ze pedał sprzegła cieżko chodzi i biegi nie wchodza przy wiekszych predkosciach tak ok ponad 80km/h. wymieniłem pompke i wysprzeglik jest troche lepiej ale i tak problem pozostaje. Mechanik twierdzi ze sprzegło jeszcze jest zdrowe , Jakies sugestje ?
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lis 28, 2015 13:14 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Dodam jeszcze że głównie problem występuje przy redukcji biegu bo jak jechałem Kosy autem to w górę jeszcze jakoś szło ale już z 5 na 4 i z 4 na 3 ciężko
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Kosaa, w starym Peugeocie 205 miałem taki objaw, gdy poduszka silnika pękła i cały przesunął się odrobinę, co sprawiało, że biegi 1,3,5 nigdy nie były do końca wbite i jak nie trzymałem to wyskakiwały.
_________________ "Mówisz, że możesz - to możesz. Mówisz, że nie możesz - to nie możesz.
Więc sobie wybierz."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum