Ahh teraz jasne to jak mowie do broku pasuje od Freelandera poszukaj temat win32 on takie coś montował w broku. Lub zobacz sobie na stronę Defa tam tez wymiar jest, jak nie to mogę pomierzyć jaka średnica jest bo mam jeden silnik luźny
Tylko jak ten brok wyciągnąć z bloku
Te maty tez fajna sprawa jest na miskę oleju.
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
SPAMU¦
Wysłany: Pią Sty 24, 2014 21:32 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Czy ktoś pociągnął temat z montażem do końca? Jak to się sprawuje? Która opcja montażu grzałki byłaby łatwiejsza i bardziej efektywna?
Kolego temat poszedł do Webasta.Założyłem i po kłopocie z mrozy:
https://forum.roverki.eu/viewtopic.php?t=97876
Co do Grzałki to jeszcze pytanie do Ciebie:
1)Gdzie mieszkasz(Blok osiedlowy,dom rodzinny)
Pytam bo najlepiej na stałe gdzieś zamontować skrzynkę na dworze by było bezpiecznie i wygodnie dla Ciebie.Grzałka w stosunki do websta jest tania ale problem sie robi jak mieszkasz w bloku a auto stoi na parkingu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum