chcialem sie zapytac zeby nie smiecic forum czy taki spoiler pasuje do rover 200 ?:D bo chciałbym taki sobie kupic moze ktos ma na sprzedaz w kolorze srebrnym ?:D
SPAMU¦
Wysłany: Sro Cze 15, 2011 13:41 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
leszczu, dzieki za info tylko ze spojrz moj jest inaczej mocowany jakos niz ten z allegro, ja nie mam slupka wiec pewnie angole zmienili mocowanie przy okazji
Mysle ze sproboje najpierw z tym cos zawalczyc
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga edycji :.
No widze ze otwory na sruby sa w tych samych miejscach ale u mnie w te miejsca wchodzily takie plastiki biale i jakby na nich sie mial trzymac, a tu tylko miejsca na srube chyba sa, nie wiem rozkminie to chyba dopiero po ogledzinach rzeczoznawcy co jeszcze chyba niepredko nastapi
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga edycji :.
Pomógł: 5 razy Dołączył: 08 Sie 2011 Posty: 102 Skąd: Radom
Wysłany: Wto Mar 15, 2016 13:57
Mam pytanko: czy spojler od polifta MG ZR będzie pasował do R200? Jeśli chodzi o mocowania to domyślam się, że nic się nie zmieniło. Ale w polifcie w trzecim stopie zdaje się, że siedziały diody. Czy będzie to działać w połączeniu z moją instalacją czy będzie coś trzeba rzeźbić? Z prądu to wiem tyle, że kopie
Wyszła wiosna i forum obfituje w archeologów
Od 2003 spoilery jaki dokładki do zderzaków to jedna część czyli lotka jest razem ze spoilerem a zderzak z dokładką. Nie ważne czy spoiler z przedziałem czy bez.
Wydaje mi się że od trzeciego stopu różnią się wtyczki i trzeba je przeciąć i połączyć 1:1.
Nawet znalazłem w necie foto samochodu w kolorze takim samym jak twój.
Pomógł: 5 razy Dołączył: 08 Sie 2011 Posty: 102 Skąd: Radom
Wysłany: Wto Mar 15, 2016 21:21
Jedyny słuszny kolor dla R200 nawet lampy takie same i wzór felg podobny jak problem leży tylko we wtyczce to myślę, że sobie poradzę. O ile kolory przewodów nie będą takie same to przy diodach muszę zwrócić uwagę na polaryzację, prawda?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum