haha nie oddam wentylatora, intercoolera, podstawki oleju, czujnika temperatury oleju, zegara MG ZR z białymi tarczami z ktorym sie mecze O e wybij to sobie z glowy haha
[ Dodano: Nie Lip 31, 2016 11:24 ]
No to troche zaaktualiujemy watek:)
W koncu zaczynam robic slupek z trzeba wskaznikami EGT, Doladowanie i Temp. Oleju troche to potrwa znajac mnie
Kolejna sprawa jest wydech ma 2,5 cala od turbo do konca auta pełen przelot mozliwe ze gdzies w pazdzierniu tego roku bedzie gotowy
[ Dodano: Pon Paź 24, 2016 21:05 ]
No to słupek został w koncu zrobiony ( troche to trwało ) no niestety tak to już jest jak się jest osobą zapracowana...
Do tego dokończony został zegar po wielu przygodach i problemach
A na koniec tego zrobiłem także nowe oświetlenie panelu nawiewu zakładajac zamiast standartowych żarówek pasek ledowy, który ledwo ledwo się zmieścił ale mam nadzieje że zda test
FMIC czeka na montaz tylko brakuje rur i kolanek haha
Niestety ale nie wszyscy maja fundusze jak szejk wiec no sorry.... Z tym sie nikt nie liczy czy ktos ma kase czy nie tylko cisnac po nim montuj to czy tamto....
Ostatnio zmieniony przez Avinle Czw Paź 27, 2016 18:32, w całości zmieniany 1 raz
Niestety ale wszyscy maja fundusze jak szejk wiec no sorry.... Z tym sie nikt nie liczy czy ktos ma kase czy nie tylko cisnac po nim montuj to czy tamto....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum