Wysłany: Sob Lis 26, 2016 10:26 [R75] Czerwona ikona silnika po zapaleniu przeciwmgielnych
Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
Witam. Ostatnio zauważyłem, że po zapaleniu przeciwmgielnych przednich na 2 sekundy wyświetla się ikona silnika na czerwono. W instrukcji obsługi nie ma takiej ikony. Nie wiem co jest napisane za "check" bo mam wyświetlacz z uszkodzonymi liniami.
Dodam, że w liczniku zmieniałem język i włączyłem elektroniczny predkosciomierz.
Czy mam się przejmować?
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lis 26, 2016 10:26 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
thorgalxxx, może coś się gdzieś zwiera w jakiejś wiązce? Jeśli zmieniałeś język i włączałeś cyfrowy prędkościomierz to zapewne masz kabelek. Czy jakieś błędy w LCM i module silnika się zapisały?
_________________ "Mówisz, że możesz - to możesz. Mówisz, że nie możesz - to nie możesz.
Więc sobie wybierz."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum