Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
Moi drodzy,
Przede mną wymiana kompletu łożysk kół z przodu i tak pomyślałem, że wymienię też osłony tarcz po tym jak je potargałem (tak przegniły). Kłopot w tym, że nowych nigdzie nie ma (nawet na rimmerbros). Macie jakieś pomysły, patenty skąd wyczarować takie tarcze? Wolałbym nowe, żeby pojeździły z 5 lat.
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lis 29, 2012 18:51 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Szukaj, mogą się trafić. Dzwoń do ludzi, którzy sprzedają angliki na części itp. Nie zawsze wszystko wystawiają.
Spróbuj skontaktować się z Tomi_114 może będzie miał, bo trochę tych ROVER'ków już rozebrał.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Wysłany: Pią Maj 01, 2015 20:07 osłony tarcz hamulcowych
Aby już nie zakładać nowego tematu - poszukuje kompletu osłon tarcz hamulcowych do r75. Na tył dostępne są nowe na allegro, brak na przód. Coś od innego auta podejdzie?
Pomógł: 12 razy Dołączył: 23 Mar 2008 Posty: 62 Skąd: Rzeszów/Zgłobień
Wysłany: Wto Lut 28, 2017 20:39
Są ale nie w Polsce http://www.rimmerbros.co.uk/Item--i-GRID001569
Ja do 45 też szukałem chyba z pół roku w kraju i jak były to w stanie gorszym od moich, aż znalazłem na rimmer bros i w 5 dni były u mnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum