Wysłany: Pon Lip 03, 2017 10:06 [R75] Kręci ale nie odpala
Samochód zrobiony , ale mechanik nie chciał mi powiedzieć co było ( jak to określił tak zarabiają na chleb ) , tylko tyle że coś z ciśnieniem paliwa .
Zapłaciłem trzy stówki za 2 dni roboty szukali szukali i znaleźli przyczynę , najważniejsze że jeździ , zauważyłem że pompę wysokiego ciśnienia demontowali ale co robili to nie wiem.
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lip 03, 2017 10:06 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Być może zmienili zaworek zwrotny, a może wymienili pompę w baku
Ty innej pompy raczej nie masz, jeśli wierzyć, że Twoje auto fabrycznie jest poliftowe.
Pompe CR demontowali? Toż to sporo roboty. Jak ty to widzisz?
Nawet żeby wyczyścić regulator czy go wymienić nie trzeba demontować pompy.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Wysłany: Pon Lip 03, 2017 14:39 [R75] Kręci ale nie odpala
Chyba coś musiało być zapchane skoro 2 dni szukali i tyle rzeczy rozbierali , dlatego nie chciał mi powiedzieć co było.
Wiedział że opiszę to na forum .
Ten regulator na pompie też będę miał do wymiany , ma już słabe parametry tak mówił i przepływka do czyszczenia albo do wymiany.
[ Dodano: Pon Lip 03, 2017 15:39 ]
Jest fabrycznie poliftowe 11.2004 i nie ma innej pompki , a przyzbiorniku nic nie grzebali.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum