Była w sam raz
A co już nie pamiętasz
My "już" dojechaliśmy. Trochę zeszło, bo po drodze jeszcze szybkie grzybobranie i odwiedziny.
Jak zwykle było super. Jak dojezdzalismy na miejsce w piątek w nocy, to dziewczyny twierdziły, że więcej nie jadą. Na koniec jednak zmieniły zdanie
Dzięki za kolejny udany zlot
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Pamiętam, pamiętam... Dzięki serdeczne za wspaniałą atmosferę, imprezkę, pogaduchy, reset szyberdachu,
"jak się kradnie roverka", pogodę w sobotę, upieczenie kiełbaski i częściowo wspólny powrót.
_________________ ɹɐɾʇǝq ɯɐıʍɐɹpzod
nie ma za co- kliknij POMÓGŁ
R420 Di'97,był
R111 LSi'96,był
R420 Di'97,był
R75 CDT+'02,jest
MG TF '04,jest
Pamiętam czasy, kiedy po Zlocie każdy tworzył wpis na pół strony dziękując z osobna tym, z którymi podczas tych kilku dni współuczestniczył w mniej lub bardziej zakręconych akcjach. Miało to swój niewątpliwy urok - coś na zasadzie "przeżyjmy to jeszcze raz" lub "odświeżania pamięci zatartej przez płynne procenty".
Cóż, tradycja stopniowo zanika... Może to kwestia naszego zabiegania, może fb, który coraz bardziej zastępuje Forum, a może tego, że Zloty stały się bardziej kameralne...
Tym bardziej chcę podziękować Wszystkim za te wspólne dni, zabawę i możliwość odcięcia się od tego, co na co dzień nas otacza - tym już dobrze poznanym, gdzie na samą myśl na twarzy pojawia się szeroki uśmiech oraz tym, których miałam przyjemność pierwszy raz spotkać... Mam nadzieję, nie ostatni.
Dziękuję też za wszystkie dobre słowa i kciuki trzymane za niedzielny The Castle Run
A ja jak znajdę chwilę to założę ten zabytkowy wątek podziękowań i napiszę jakiś mały elaborat. Nosze się z zamiarem od wczoraj ale nie miałem czasu
bociannielot to już któryś zlot z rzędu na którym chciałem cię zobaczyć face to face i nadal jesteś dla mnie mityczna postacią
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
A ja jak znajdę chwilę to założę ten zabytkowy wątek podziękowań i napiszę jakiś mały elaborat. Nosze się z zamiarem od wczoraj ale nie miałem czasu
bociannielot to już któryś zlot z rzędu na którym chciałem cię zobaczyć face to face i nadal jesteś dla mnie mityczna postacią
Dokładnie mam to samo ma ktoś fotkę ze zlotu z bociannielot? Coś mam wrażenie że był incognito
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Przede wszystkim dziękujemy na super przyjęcie, mnie i Alicji
Wszyscy bez wyjątku zrobiliście na nas mega pozytywne wrażenie. Czuliśmy się naprawdę lepiej niż na rodzinnym spotkaniu. To co już pożegnaniu wspomniałem. Zaskoczyła nas w u każdego z Was otwartość i życzliwość. Pomimo różnego wieku i charakterów zlot uważam za udany!!! MEGA INTEGRACJA!!!!
Przyznam, że moja Ala, która nie była chętna aby jechać na zlot sama wspomniała o kolejnym
Szczególnie i jak zawsze chciałem podziękować chłopakom Adam 26 i Rafalmis za wsparcie techniczne. Rafalmis uruchomił mi 6 garnek abym mógł spokojnie wracać do domu ( ponad 200km w kolumnie było zajefaje ) . Adam 26 z chęcią użyczenia narzędzi aż zatrzasnął sobie klucz do swojego roverka i włamaniem się skończyło
Syntax _ ale z ciebie gaduła Tak trzymaj! Sympatyczny z Ciebie gosc
Tak, czy inaczej mam nadzieje do następnego !!
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
bociannielot byl w Gierlachowie, jest niczym jednorozec ukazujacej sie dziewicy, tylko nieliczni widza Bociana
Nie, nie wygralem wtedy wtotka, wiec nic z soba nie przynosi...
w życiu nie byłem w Gierlachowie, ani na Słowacji ani w Świętokrzyskim Ale spotkaliśmy się Harry, na pewno w Gostyniu tuners, Ciebie też już spotkałem i w Szklarskiej i w Gostyniu następnym razem zamówię sobie przed zlotem koszulkę z wielkim nadrukiem bocian
eee tam koszulkę...... cały kostium z czerwonymi rajstopkami
MG TF 160 srebrny pocisk
Ale jakies foto poglądowe moze rozmawialem ale nie wuedziałem z kim
o to, to,
MG TF 160 srebrny pocisk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum