Witam, poszukuje auta za ok 5-6 tys ktore bedzie ladne I w miare nowoczesne...aktualnie mam peugeot 407 2.7 hdi I jest bajka, ale rocznie po zmianie pracy robie max 2,5 tys km wiec szkoda auta zeby ktos zniszczyl bo parkuje przed blokiem I postanowilem sprzedac I kupic cos do 6-tys w tej cenie kupie passata..nissana pirimere lub renault lagune lub znalezionego rover 75 tylko czy warto jechac I sprawdzac Cos tam czytalem o marce I chcialbym sprobowac jak oceniacie ten model ? https://www.otomoto.pl/of...html#xtor=SEC-8
Wiesz YOBACK - też mogę jechać moim klekot, że spali 4.5 litra/100 km... Ale to nie jest 'normalna/reprezentatywna' jazda żeby twierdzić, że mój CDT pali 4.5 litra, bo prawda jest taka, że przy normalnej jeździe pali 7-8 (w trybie mieszanym).
Pomógł: 86 razy Dołączył: 09 Maj 2013 Posty: 1730 Skąd: Ciechanów
Wysłany: Pon Sty 09, 2017 13:17
Ja tam na tempomacie w trasie też swoją 2.5 się łapałem w granicach 7L jak nie było potrzeby gnania. Były to wiosenne dni gdy nie potrzeba klimy ani ogrzewania. A zazwyczaj w trasie tak ponad 8 do 9L na spokojnie
Witam!
Mój będzie na sprzedaż..wkrótce...koszmarny ból ale nie mam wyboru...pedantycznie utrzymany...od 6 lat w moich rękach...cały czas garażowany...
Jak wygląda i co było robione w dziale "Nasze auta" i "Garaż"...
Pytania na priv...
Pomógł: 17 razy Dołączył: 14 Maj 2013 Posty: 1000 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Sro Lut 08, 2017 13:57
prebenny napisał/a:
Kupił co było i co w tym dziwnego?
No właśnie chyba nie co było, skoro Volvo było wymarzone.
Trzeba było od razu na początku napisać, że Volvo się marzy, to by w tym kierunku pomogło się znaleźć, a tak 0 wzmianki o aucie.
Pomógł: 11 razy Dołączył: 19 Maj 2007 Posty: 131 Skąd: Kraków
Wysłany: Pon Lut 20, 2017 10:17
Wiem, ze sporo się naszukał i najeździł za R. Oglądałem mu w Krakowie jednego takiego R75, lecz "ani grama rdzy" wyglądało realnie tak, że dziura w progu, itp...
Na moje oko do dołożenia było z 5K żeby to jak tako wyglądało wszystko - choć na zdjęciach prezentacja cycuś-glancuś
Nie dziwie się, że gdy na łez padole trafia się pewniak, to nie ma się co zastanawiać nad marzeniami . Choć teraz ma czas na ewentualne spokojne poszukiwanie...
7l benzyny w v6 niewiarygodnie a jednak sam byłem w szoku i to w dniu zakupu trasa powrotną z w-wy do Katowic a bardziej Częstochowy bo później nie ma jazdy. Ale do rzeczy wracając na trasie komp pokazywał dokładnie 7,3 przy 120-140 jako iż nie wierze i pewnie kłamie wjazd na stację do pełna zatankowany następna stacja za 110 km i weszło 8l więc nie kłamał. Szok, a teraz roverek był praktycznie miejskim autkiem i palił 13,5 LPG, Pb 12
[ Dodano: Sob Lut 10, 2018 11:21 ]
Może jest ktoś z Gniezna lub oglądał tego Rovera https://www.olx.pl/i2/ofe...tml#:fc52121ce3
Fakt jest taki iż jak widzę Gniezno i auto od handlarza to jakaś czerwona lampka mi się zapala ale wizualnie nie mogę się doczepic, ale często na zdjęciach jest super a w realu......... Jedynie co to trochę wyposażenie zawyzone pod sprzedaż 10 poduszek? Skąd jak max było 6
He he, czyli projekt poszukiwań Rovera 75 zakończony finalnie niepowodzeniem...
Ciekawe co to jest właściwie to wymatzone volvo s40 2 skoro wygrało z Roverem 75...
esskate1 napisał/a:
Temat do zamkniecia.
Kupilem wymatzone volvo s40 2 od pierwszrgo wlasciciela
Pozdr
_________________ Kontakt: 780177880 email wiadomość nadmiarowe części, gadżety i akcesoria do Rovera 75 i MG
"Oglądałem mu w Krakowie jednego takiego R75, lecz "ani grama rdzy" wyglądało realnie tak, że dziura w progu, itp... " mozna wiedzieć który to samochud oglądałeś?
[ Dodano: Nie Lut 25, 2018 15:43 ]
"Oglądałem mu w Krakowie jednego takiego R75, lecz "ani grama rdzy" wyglądało realnie tak, że dziura w progu, itp... " mozna wiedzieć który to samochud oglądałeś?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum