Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 2002
Kończąc remont mojego TFa zwróciłem uwagę że mam minimalny luz na drążkach kierowniczych. Problem w tym że szukałem wszędzie drążków od MGF, MG TF, Rover MERTO, i nigdzie tego nie ma. Na rimmerbros również nie ma.
Czy drążki są integralną częścią maglownicy?
Kombinował ktoś przy tym?
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lut 27, 2014 18:56 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Na Allegro jest tego mase. Są wersje do GTi i do pozostałych. Szczerze mówiąc ztcp to w MGF jest ta z gti. Zapytaj w sklepie z częsciami o końcówki do Rover 100 1.4 16v i zamów w sklepie - jak przyjdą złe to wymienisz na zwykłe.
Zgadza się chodzi o drążki. Z końcówkami nie ma żadnego problemu, to wiem.
Doszedłem do wniosku że zostawię na takim minimalnym luzie. Następnej zimy będę robił dalszą część remontu to wtedy zrobię.
Zapraszam do mojego garażu na stronie może ktoś coś tam znajdzie dla siebie a ktoś inny coś mi podpowie. Staram się dość dokładnie wszystko opisywać.
Witam. Mam problem z końcówkami drążka kierowniczego. Obie mają już luzy. Czy jest szansa u nas w kraju jeszcze takie kupić?? Czy od jakiegoś innego rovera pasują do MGFa?? Czy tylko ebay?? Albo może regeneracja - tylko czy jest jakiś zakład sprawdzony zakład który robił już taką regeneracje w mgfie??? Polećcie coś...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum