Wysłany: Pon Lip 14, 2025 21:31 [R75] Średnica trzpienia między pedałem sprzęgła a tłoczkiem
Typ: CDTi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2004
Szwagrowi po raz drugi w ciągu roku nawalił tłoczek w pompce sprzęgła.
Chciał bym coś zaradzić, ale potrzebuję średnicę trzpienia na pedale sprzęgła, na który zakłada się oczko od tłoczka.
Może ktoś z zaglądających tu jeszcze miłośników marki miał by dostęp do pedałów lub samego tłoczka pompki sprzęgła i mógł by zmierzyć średnicę trzpienia lub otworu?
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lip 14, 2025 21:31 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Mam w garażu nawet kilka pompek mniej lub bardziej sprawnych i mogę zmierzyć, ale Garaż mam jakieś 1000km od siebie z czego spory kawałek to Bałtyk, jak Ci nikt nie pomoże do sierpnia to nie widzę przeszkód.
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum