Wysłany: Czw Lut 18, 2016 23:13 [BMW E87(seria1)] Service - czy podepnę się Pa'softem
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: > 2006
Witam!
Mam taki otóż problem, a właściwie koleżanka ma.
Otóż kilka m-cy temu kupiła sobie BMW seria 1. Auto sporo stało bo to prywatny pojazd kierowcy TIR-a. Oczywiście po zakupie wymieniła wszystkie płyny, rozrząd itp. Jednak kilka dni temu na ekranie komputera wyświetlił się jej komunikat "SERVICE" na czerwonym tle.
Jaka może być tego przyczyna? Wg mnie to mechanik nie skasował inspekcji, gdyż wcześniej miała taki komunikat tylko na pomarańczowo.
Czy podłącze się do tego auta moja INPą z Pasoft 1.4.0?
Jak skasować inspekcję za jej pomocą?
Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam:-)
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lut 18, 2016 23:13 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pewien nie jestem ale raczej nie. W nowszych samochodach leci komunikacja po CANie u nas i 'starszych' BMW po k-linii (MaReK mnie poprawi jak się mylę).
To trochę lipa, ale na YT widziałem filmik o innym modelu z podobnego rocznika w którym błędy można było kasować bezpośrednio z manetki. Będę miał chwilę to zobaczę czy u niej się tak da
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum