Typ: V6 Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1999
Witajcie
Mam irytujący problem ze wszystkimi drzwiami, mianowicie boczek wysuwa się z górnych zaczepów za każdym razem jak trzasnę drzwiami albo pojeżdżę po dołach. Wygląda to biedacko i nie wiem co z tym poradzić. Mogę to wbić piąchą na siłe, ale to efekt krótkotrwały. Macie jakiś pomysł?
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lut 15, 2017 23:38 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wszystkie spinki są dobrze wsadzone a góra jest nabita tak, że nie raz sie obawiałem czy nie połamie a mimo to wypada. Spróbuje podgiąć tak jak mówicie
Jeżeli plastik w miejscach styku z haczykami jest wyrobiony to spróbuj go trochę przemodelować na ciepło.
A może podkleić w tym miejscu jakiś kawałek skórki/cienkiego plastiku?
Mam ten problem w jednych drzwiach, co prawda bardzo sporadyczny, wciśnięcie pomaga na dość długo ale pewnie też trzeba będzie nad tym pomyśleć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum