Wysłany: Pon Mar 27, 2017 19:40 [mg zs] jaki tłumik końcowy
Typ: i Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 2005
Panowie, mam problem. Z racji wieku i po części niestety delikatnego kontaktu mojego koncowego tlumika z kraweżnikiem podczas cofania, odmówił on posłuszeństwa- szlak go trafił w miejscu łączenia puszki z rurą.
Temat niby durnie prosty, ale obdzwoniłem sklepy stacjonarne w okolicy- nic. W nowocarze też nic- nigdzie nie moge dostać tlumika końcowego do ZS-a (czyli w sumie rovera 45 1,8 SEDAN). Do wersji HB mamy wybór szeroki, od ręki, ale on pasował nie będzie. Kwestia byla poruszana już kiedys na forum- cos czytalem że spasuje od civica coupe, dlatego chciałbym miec juz pewnośc biorąc poprzez allegro.
Co kupić???
SPAMU¦
Wysłany: Pon Mar 27, 2017 19:40 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
od diesla by podszedł ale ma inna flanszę łączącą tłumik środkowy z ostatnim. Ten z 1.8 jest przykrecany na 2 sruby a od diesla na 3. Poszukaj tłumika do eR 420Si-był taki sam jak do 1.8
a tu do Rovera 420Si(tylko nie wiem czy znowu uchwuty do mocowań nie są w innych miejscach) greg-si ma na sprzedaż eR420Si, zapytaj go o tłumik i mocowania-coś mi się wydaje ze w aucie które rozkłada bbył nowy końcowy
Kurcze dzisiaj rano obdzwoniłem wszystko co możliwe i zamówiłem nowy do ZS-a 1,8- blisko mam to jutro osobiście odbieram, bo mam auto teraz uziemione...greg-si pisal mi o tłumiku, niestety po fakcie, jak juz klepnąłem nówete
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum