Yo!
Przedstawiam kolejnego "angola" za MGF tato wybrał sobie poliftowego Landka Pierwszy rocznik polifta (grudzień 2003, po vinie 2004), motór 1,8 z manualem - i sprawnym 4x4 z wyposażenia raczej standard czyli elektryka, klima, tc, abs itp Do auta dostalismy komplet dokumentów, 2 kluczyki. Zmierzyłem go miernikiem lakieru, w zasadzie cały w oryginale poza malutkim fragmentem na lewym tylnym narożniku
tak się prezentuje
Chciałbym serdecznie podziękować Sknerkowi za mega pomoc przy kupnie i wyczerpujące odpowiedzi na każde pytanie nie zostanie Ci to zapomniane na zlocie %%
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lip 11, 2017 21:49 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Felgi takie jak moje Dorzuć mu kiere ze skóry bo ta plastikowa jest słabo wygodna i najlepiej żeby go doprowadzić do takiego wyglądu (progi, listwy na drzwi, i relingi, halogeny) kangura już nie wymagam ale byłby ładny z kangurem. Tym bardziej że klamoty drogie nie są. A tak z ciekawości masz gniazdo zapalniczki w podłokietniku z tyłu przed kanapą?
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Progi mu jeszcze dorzucić bo tak trochę łyso wygląda jak bez gaci by był hehe
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Generalnie chcieliśmy zobaczyć co warte są te całoroczne opony i jak w ogóle jeździ auto z napędem na 4 buty na fotkach tego nie widać, ale zjechałem do lasku na brzegu rzeki i potem jazda pod całkiem duże wzniesienie - zero stresu muszę sprawdzić jak dowali więcej śniegu ogółem zabawa pierwsza klasa
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum