Wysłany: Sro Cze 27, 2007 15:15 [R600] Jak zdjąć kierownicę żeby ją obszyć?
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: 1997
Jak w temacie, kupiłem na allegro owijkę i chcę ją założyć na kierownicę, obecna jest porwana i strasznie brzydkow wygląda. Tylko wiem że dobrze jest ściągnąć kierownicę, żeby lepiej dopasować owijkę. Więc potrzebuje wskazówek żeby się do tego zabrać, dobrze jest też wyciągnąć środek kierownicy razem z poduszką. Da się to zrobić niczego nie uszkadzając?
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sro Sty 12, 2011 00:11, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Sro Cze 27, 2007 15:15 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
nawet nie wiem o co z tym chodzi, nie jestem użytkownikiem który jest obyty z forami. To moje pierwsze forum z którego kożystam i to od bardzo niedawna. więc jak możesz mi powiedzieć o co z tym chodzi.
być może i masz racje, tylko zwróć uwagę na to że ty jesteś klubowiczem, a ja nie. Dlatego masz dostęp do innych informacji. Chyba że mógłbyś mi jakoś pomóc.
być może i masz racje, tylko zwróć uwagę na to że ty jesteś klubowiczem, a ja nie. Dlatego masz dostęp do innych informacji.
te informacje nie są zarezerwowane dla klubowiczów
gdybyś zajrzał tam gdze Ci piter34 wskazał to bys dnalazł między innymi taki linek:
http://kfilipowicz.ps.pl/ROVER/Rave.iso
łot i cała historyja
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
obszyłem kierownice bez ściągania jej, kupiłem owijkę i zrobiłem to sam. uważam że dość dobrze mi to wyszło, nie jest to obszycie wyglądające jak oryginał, ale dużo też od niego nie odbiega.
zamieszczam fotke
taka owijke zakladalem w 2 samochodach i nie trzeba zdejmowac kierownicy zeby dobrze to zrobic, jesli bedzies robil to sam to uwarzaj na dratwe bo lubi strasznie sie platac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum