A wiec tak 1.4 16v ma plastikowy kolektor ssacy a co za tym idzie powinno sie dac sekwencje. W 1.4 8v ludzie sobie chwala II generacji ale tam jest aluminiowy kolektor.
Dzisiaj byłem u mojego mechanika wymieniac amortyzatory, a on sam jezdzi poldoroverem czyli 1.4 16V. Otwiera maske i co aluminiowy kolektor ssacy. Obok lezy drugi taki silnik i takze aluminiowy kolektor. Znajomy sam jezdzi na instalacji II generacji i mowi ze sprawuje sie bardzo dobrze.
Moje pytanie czy istnieje mozliwosc przelozenia kolektora ssacego alu z poldorovera do rovera i zalozenie instalacji 2 generacji? koszt takiej operacji z instalacja to 1800zl czyli 1000zl taniej niz najtansza sekwencja.
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lut 08, 2008 11:54 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum