Wysłany: Sob Kwi 21, 2007 02:00 [R200 1.4 16V] spręzanie
Witam.Interesuje mnie jakie macie sprężanie w swoich Roverkach,chodzi mi o model podany w temacie.Ja ostatnio zmierzyłem i wyszło mi nastepująco
Od strony rozrządu
11.2 MPa
10.0 MPa
10.8 MPa
10.8 MPa
co o tym myślicie , czy to mało czy w miare dobrze.Jeżeli wiecie ile wy macie to podzielcie sie wynikami
pozdro
SPAMU¦
Wysłany: Sob Kwi 21, 2007 02:00 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witam.Interesuje mnie jakie macie sprężanie w swoich Roverkach,chodzi mi o model podany w temacie.Ja ostatnio zmierzyłem i wyszło mi nastepująco
Od strony rozrządu
11.2 MPa
10.0 MPa
10.8 MPa
10.8 MPa
co o tym myślicie , czy to mało czy w miare dobrze.Jeżeli wiecie ile wy macie to podzielcie sie wynikami
pozdro
Nie wiem ile powinno być w twoim silniku, ale ja uważam, że najważniejsze aby na wszystkich cylindrach było w miarę równo.
Moim skromnym zdaniem masz jak najbardziej ok.
Od strony rozrządu
11.2 MPa
10.0 MPa
10.8 MPa
10.8 MPa
pozdro
Ja jak sprawdzałem po kupnie samochodu (kiedyś tam) to miałem w okolicach 12 atm (1 at = 0,0980665 MPa) na każdym cylindrze.
Mowa o 1.4 16V serii K
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
w/g mnie nie powinno to kosztowac wiecej jak 50 zl, widzialem taki przyrzad na stacji diagnostycznej, prowadza tam tez ogolna mechanike pojazdowa i montaz instalacji LPG
_________________ Pozdrawiam Andrzej
Rover 800, byl 214 Si 95
FSO 125p 1.4 16V MPI
Jawa 350
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum