Witam czy zna ktos jakies strony dotyczące oryginalnie nowych fabrycznie głosników do rovera200 z 1999roku kąkretnie rozchodzi mi się o wszystkie głosniki jakie są tylko w samochodzie nawet te malutkie syczki !!
SPAMU¦
Wysłany: Pią Cze 06, 2008 09:19 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jak dobrze rozumiem chcesz kupić Nowe głośniki specjalnie dedykowane do Rovera 214.
Obawiam się, że nie znajdziesz ani w żadnym esklepie, ani normalnie na rynku. Pozostaje Ci tylko coś dopasować z pośród firm które oferują Car Audio.
_________________ NIE POTRAFISZ PRZECZYTAĆ TEGO TEKSTU, WCIŚNIJ Ctrl +
Wysłany: Czw Cze 12, 2008 23:46
Ja posiadam oryginalne głośniki, ale tylko te 16cm z przednich drzwi, na sprzedanie.
Są w bardzo dobrej kondycji, nie grały długo w aucie, bo zostały zastąpione innymi. Jeśli jesteś zainteresowany to daj znac na PRIV.
Witam czy zna ktos jakies strony dotyczące oryginalnie nowych fabrycznie głosników do rovera200 z 1999roku kąkretnie rozchodzi mi się o wszystkie głosniki jakie są tylko w samochodzie nawet te malutkie syczki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum