Wysłany: Pią Lip 11, 2008 21:38 Promocja roverki.pl w Radio Zachód
Dzisiaj ok. godz. 21 z minutami wracając z Zielonej Góry słuchałem Radia Zachód. Prowadzacy rzucił temat pomocy w wyborze auta dla innego kolegi redaktora... kwota ok. 20tys z hakiem... Jako pierwszy zadzwonił roverowicz... polecając r45, ale nie ze względu na jego oczywiste walory, ale ze względu na nasz klub... i naszych klubowiczów
Słuchał może ktoś
_________________ S(z)koda Roverka...
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lip 11, 2008 21:38 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Nie Lip 13, 2008 11:13
Viniu - widzę że zapomniałeś, że akurat jeśli chodzi o tą stację, to się ma takie możliwości ale i tak z miłą chęcią poszukam sobie coś Ty tam ciekawego naopowiadał i może - jesli wyrazisz taką zgodę - zamieszczę mp3 w tym wątku
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
podsłuchowywać podsłuchowywać Trochę mnie zaskoczył redaktor pytaniem, dlaczego firma Rover upadła... więc coś tam pomieszałem, że niby związki zawodowe w Roverze miały wygórowane rządania i szefostwo z BMW nie mogło im sporostać... no i różne takie tam... Trochę o moim pierwszym aucie pogadaliśmy, czyli o Poldżerku... ale
String napisał/a:
może - jesli wyrazisz taką zgodę - zamieszczę mp3 w tym wątku
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum