Wysłany: Pon Lip 14, 2008 18:58 R 420 Di [kilka pytań - głośniki]
Witam. Mój model Roverka to 420Di (to nie zdjęcie mojego auta ale wizualnie tego samego:) )
Rocznik 1998.
Proszę o dokładną instrukcję jak dostać się do przednich głośników i tylnich, bo nie mogę się do nich dostać:/
I mam jeszcze pytanie jakie głośniki są montowane seryjnie do tego modelu Rovera? Chodzi mi o wielkość, chciałbym je wymienić na nowe.
Proszę o wyrozumiałość, jest tu mój 1 post na tym forum
Liczę na odpowiedzi:) Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lip 14, 2008 18:58 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Zeby zdjac boczek najpuierw wykrecasz srubke potem wyjmujesz spinke (lewe drzwi) prawy gorny rog potem odkrecasz klamke demontujesz ja potem od raczki do zamykania drzwi wykrecasz dwie srubki . 2 krok to odpinasz spinki po kolei od dolu podwazajac drzwi
Proszę o dokładną instrukcję jak dostać się do przednich głośników i tylnich, bo nie mogę się do nich dostać:/
Pobierz sobie RAVE (link jest w technicznym FAQ), gdzie znajdziesz dokładne instrukcje demontażu boczków drzwiowych.
Jeżeli użyjesz funkcji "szukaj" tutaj na forum, to też znajdziesz, bo temat był wielokrotnie wałkowany.
W RAVE trudno mi się połapać.... ale w wolnym czasie spróbuję to zrobićjak to pisał kolega wyżej.
[ Dodano: Pią Lip 18, 2008 18:47 ]
lodowa napisał/a:
Zeby zdjac boczek najpuierw wykrecasz srubke potem wyjmujesz spinke (lewe drzwi) prawy gorny rog potem odkrecasz klamke demontujesz ja potem od raczki do zamykania drzwi wykrecasz dwie srubki . 2 krok to odpinasz spinki po kolei od dolu podwazajac drzwi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum