Pomógł: 22 razy Dołączył: 01 Lis 2008 Posty: 508 Skąd: Z Google :)
Wysłany: Sob Lis 08, 2008 10:04 [R214 1.4 98r ] demontaz tapicerki na drzwiach
panowie nie wiem jak to sie fachowo nazywa i czy dobrze napisalem temat , ale chce zalozyc centralny a zeby to zrobic musze zdjac tapiscrke z drzwi jak to zrobic kolejno zeby nic nie urwac??
odkrecilem wszystki srubki i co dalej?? moze jakies sa schowane szyby mambez elektryki czyli tak galka jest i lusterka tez bez ( jesli to ma jakies znaczenie) napisze mi ktos gdzie co zlapac i co pociagnac zeby wszystko zeszlo bez problemu ?:)
[ Dodano: Sob Lis 08, 2008 11:58 ]
juz sobie poradzilem przepraszam za klopot
_________________ www.dvhk.eu nowe forum nowe mozliwosci
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lis 08, 2008 10:04 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
lusterek nie musisz ruszać...
jesli faktycznie odkręciłeś wszystkie śrubki, to musisz jeszcze zdjąć korbkę od szyb i klamkę wewnętrzną. potem trzeba zaczynając od dołu wyrywać zatrzaski (palcami powinno się dać)
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Ostatnio miałem przygodę z szybą więc też sciągałem ...
1. Śruby
2. Spuść szybę w dół łatwiej pojdzie
3. Trzeba zdjąć plastik wókół klamki - odkrecić srubkę, podwarzyć, przekręcić 90' wyjąć
4. A potem po woli podwarzasz (jest kilka zatrzasków)
Ja to podważyłem i podniosłem w góre - bardzo łatwo schodzi.
Powodzenia!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum