Wysłany: Pon Gru 01, 2008 13:21
u mnie banany sie nie sprawdzaly, od poczatku koncowki nie dolegaly do szyby, a zima juz calkowicie nie mialy docisku aby dobrze snieg koncowkami zgarnac
Ja kupiłem na giełdzie w Lubiniu, fakt że krzywizna szyby jest taka że wycieraczka pasażera pod sam koniec ( jakieś 15cm nad podszybiem nie zbiera końcówką maks 5-6cm) ale mogę im to wybaczyć w zamian z idealne zbieranie z szyby.
Ojciec kupił HARTA ale on ma 2 x 650mm i jest totalna lipa bo skaczą i nie zbierają (gumki są powywijane w różne strony) ja się przekonałem żę VALEO to (przynajmniej na początku) super jakość....
Reasumując HART 24 zł / sztuka czyli 48 komplet a VALEO 55zł / komplet - dla mnie wybór jest prosty pozdrawiam
Pomógł: 47 razy Dołączył: 05 Mar 2008 Posty: 1080 Skąd: Częstochowa
Wysłany: Pon Gru 01, 2008 18:56
Mam takie wycieraczki firmy VALEO i nie narzekam, brat w astrze jakieś NoName i troszkę lipa, potrafią zapiszczeć, czasem podskakują i w ogóle nie pasują do astry
ja kupiłem, za namową sprzedawcy, wycieraczki Kagera i muszę powiedzieć, że stosunek cena/jakość dobry - grosze kosztowały, a nie mam do nich zastrzeżeń
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum