Wysłany: Pon Lis 02, 2009 21:33 Jak podnieść moc w R420D 88 kM
witam panowie i panie, mam takie pytanko stałem sie szczesliwym właścicielem rovera 420D z 96 roku ale ma tylko 88kM bez intercolera dlatego tak mało, wiec chciałbym sie od was dowiedzieć jak mało skomplikowanie i nie po wielkich kosztach podnieśc w nim moc??
_________________ Mój pierwszy ROVEREK
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lis 02, 2009 21:33 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Można także zaingerować w boost pina (słynne przeróbki na pompie mechanicznej z LDA). Podobno po ustawieniu boost pina na bardziej agresywną - daje znaczne różnice w przyspieszeniu auto oraz elastyczności - nie ukrywając, że może dojść do większego zadymienia z rury ale nie ma nic za darmo
Oto link do strony z forum VW (na pierwszej stronie jest to ładnie opisane z prezentacją zdjęciową):
http://forum.vwgolf.pl/vi...der=asc&start=0
_________________ Na sprzedaż 4 szt opon Uniroyal Rally 550 - 205/55/R15 - bieżnik 6,4mm cena 400zł za kpl.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum