Wysłany: Wto Paź 25, 2011 19:42 [R all] Podświetlenie w środku auta...
Witam,
Chcę zrobić podświetlenie z tyłu w roverku i mam pytanie:
Czy jeśli lampkę podłączę pod któryś z czujników w drzwiach z tyłu to będzie wszystko grało? Czy musi być pod lampkę na suficie...
No i jeśli już bym podłączył np pod lewy czujnik z tyłu to czy po otworzeniu np prawych drzwi z przodu światło by mi się zaświeciło czy nie...?:>
Wiem, wiem proste pytanie, ale nie kce mi się na razie tego w ciemno grzebać;p
Dzieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeki za odpowiedzi:P
_________________ ...nie ma mnie, będe wczoraj...
Zanim do mnie napiszesz skontaktuj się z moim lekarzem.
SPAMU¦
Wysłany: Wto Paź 25, 2011 19:42 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
jak podłączysz pod lampkę to najlepsze rozwiązanie,bo jak będziesz otwierał któreś z drzwi to zawsze się zapali, i będzie wygaszało ( chyba tka jest w 400) i z pilota włączało, jeżeli podłączysz się do krańcówki z tylu to będzie tylko się paliło przy otwartych drzwiach, jeżeli podłączysz do jednej krańcówki a druga do drugiej to jak otworzysz jedne drzwi to druga się nie zapali no jak je połączysz razem to zapali
ja u siebie też podłączałem pod lampkę,trwa to pare chwil l-ściągnięcie lampy, pociągnięcie kabli podsufitówką (zaraz przy szybie można ją kawałem odchylić) i później poleciałem słupkiem przy kierowcy. Trwało to 10min, że nawet nie zdążyłem zdjęć zrobić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum