Wysłany: Wto Mar 16, 2010 19:17 [R75] Demontaż tylnego zderzaka
Typ: CDTi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: wszystkie
witam...demontował ktoś z was tylny zderzak w Roverku 75 kombi...chce wymienić chromy i demontaż mnie czeka a nie wiem czy są jakieś niespodzianki z tym związane. Prosze o uwagi lun najlepiej schemat lub fotki
Ostatnio zmieniony przez apples Nie Maj 22, 2011 11:16, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Wto Mar 16, 2010 19:17 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Wto Mar 16, 2010 20:52
rafik14 napisał/a:
chce wymienić chromy i demontaż mnie czeka a nie wiem czy są jakieś niespodzianki z tym związane
nie ma. Wystarczy odkręcić dwa mocowania ( po 1 z każdej strony ) od spodu przy kołach , dwa z tylu też pod spodem , po jednym przy lampach , ściągnąć płytę progową i wypiąć pięć wkrętów mocujących.Teraz podnieść końce zderzaka , odchylić na zewnątrz i odciągnąć do tyłu, odpiąć instalację el.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum