Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1999
Witam zbieram się do wymiany wahaczy w sklepach niestety kosztują bardzo dużo a na allegro można zaoszczędzić nawet 600zl na komplecie ale mówił mi sprzedawca w sklepie że takie części to chinszczyzna i mi zawieszenie padnie po pół roku czy ktoś ma może doświadczenie w tym temacie proszę o pomoc
uwaga od moderatora: usunęłam błędy ortograficzne.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sro Lis 24, 2010 21:21, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lip 26, 2010 08:58 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
jupik [Usunięty]
Wysłany: Pon Lip 26, 2010 09:35
Niestety u mnie też wahacz wymagał wymiany,Jak poszedłem do sklepu i powiedzieli mi cenę za wahacz z tulejką to myślałem że padne.Sprawdziłem w domu na allegro i o dziwo dokładnie wahacz z tej samej firmy jaką proponowali mi w sklepie wraz z tulejką kosztował 400zł z wymianą.Dostałem 2 letniej gwarancji.Także nie czaj się.Niestety nie pamiętam już jakiej firmy był ten wahacz.Musiał bym gdzieś poszkać rachunku.
Powodzenia
nie czaić się tylko brać tam gdzie mają taniej, sklepy się u Pana Boga nie zaopatrują, a czy sklep czy allegro to taki sam towar, tylko cena może być inna.
Wysłany: Pon Lip 26, 2010 10:59
dobrzyk83 napisał/a:
Witam zbieram się do wymiany wahaczy w sklepach niestety kosztują bardzo dużo a na allegro można zaoszczędzić nawet 600zl na komplecie ale mówił mi sprzedawca w sklepie że takie części to chinszczyzna i mi zawieszenie padnie po pół roku czy ktoś ma może doświadczenie w tym temacie proszę o pomoc
Dla niego będzie wszystko chińszczyzna jak od 4lat ma na magazynie wahacz który musi sprzedać za 800zł bo kupił go kiedyś za 780zł. Ściemniacz i tyle. Kup na Allegro Teknorota i będziesz cieszyć się z jazdy tak samo jak ja. Widzę że jesteś z Gdańska więc w Rumi jest przedstawiciel.
MOTO PARTNER
84-230 RUMIA ul. Grunwaldzka 51
tel. (058) 671-16-80, (058) 771-24-00
Markzo napisał/a:
drugi mam regenerowany za 300z
Za tyle dostaniesz nowy, więc zabawa w regeneracje jest bez sensu.
dzięki za linki zaraz wszystko porównam i będe miał jasność na allegro widziałem teknorota w komplecie z tulejom za 455zł a najtańszy wahacz w Rumi 456zł plus 161 tuleja biorąc pod uwagę że teknorota już przetestowałeś chyba oferta jest dobra ale zobaczę jeszcze te linki dzięki .
Na przeglądzie wyszły mi luzy w prawym kole i diagnosta (znajomy) powiedział że trzeba by sworzeń wymienić, a jako że u nas ten element występuje razem z wahaczem to prawy jest do wymiany
I teraz tak u mnie w motozbycie za Delphiego powiedzieli mi 345pln i wymiana 200pln? To dobra cena czy za drogo? Bo mi się wydaje że to sporo, zresztą na forum dużo osób chwali Teknoroty które na allegro po ok 250-270pln latają;-)
I wymiana chyba raczej też sporo?
P.S. Czy muszę coś jeszcze kupić? Tuleje trzeba wymieniać przy zmianie wahacza?
Daj regenerować więcej wytrzymają jak nowe a taniej wyjdzie
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Nigdy nie wymieniłem u mechanika, ale uważam że cena 200 za wymianę, to strasznie dużo, wiem ile jest przy tym pracy, ale i tak według mnie, to o 100 za dużo
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum