Szukalem i nie moglem znalezc, chociaz wydaje mi sie, ze byl podobny temat. Tak wiec nie podlaczam sie do tego tematu, tylko zakladam temat ze swoimi koncowkami.
Koszt 40zl/szt montaz 20zl.
Do tego wycialem katalizator 100zl.
Katalizator oczywiscie sobie zostawilem na wszelki wielki lub na sprzedaz. (mam juz oferte 200zl)
Troszke mi przeszkadza napis na koncowkach, ale niestety lepszych nie bylo. Czekam na opinie.
[ Dodano: Wto Wrz 14, 2010 12:08 ]
Sorry za genialna jakosc zdjec, ale niestety byly one skalowane, bo nasze forum ma ograniczenie do wrzucania zdjec.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
SPAMU¦
Wysłany: Wto Wrz 14, 2010 11:08 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Odpowiem hurtem.
CD tak, z roznych powodow o ktorych nie bede pisal na forum.
Jezeli chodzi o odwrocenie to jak ktos napisal od spodu jest sruba montazowa.
Jezeli chodzi o to czy przykrecane, czy spawane to powiem, ze spawane, chociaz tlumikarz mowil, ze lepiej by bylo gdyby je przykrecic, bo spawanie oslabia material i beda rdzewiec, ale ja sie uparlem i je idealnie przyspawal, tak, ze wygladaja jakby byly czescia wydechu.
Koncowki kupilem w Norauto po 40zl/szt
claudii, Ty masz diesla i u Ciebie wlasnie takich koncowek sie nie poleca, bo Twoje sa zakrecone po to, zeby spaliny nie brudzily zderzaka. Mozesz sobie wypolerowac te co masz i tez bardzo ladnie wygladaja.
Mix napisał/a:
Perez, Fajne i co ważniejsze - nie przesadzone
Na tym mi zalezalo.
Jeszcze musze cos zrobic, zeby tylne kola wygladaly masywniej bo mimo felg z odsadzeniem dol auta wyglada dosc cherlawo, szczegolnie w porownaniu z przodem auta.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Ja jestem anty-końcówkowy generalnie ale te jeszcze podchodzą, a czy delikatnie nie za mocno wystają? Chyba że do swojego wydechu przywykłem u mnie jest bardziej schowany, ale kształt
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
claudii, Ty masz diesla i u Ciebie wlasnie takich koncowek sie nie poleca, bo Twoje sa zakrecone po to, zeby spaliny nie brudzily zderzaka. Mozesz sobie wypolerowac te co masz i tez bardzo ladnie wygladaja.
właśnie wiem i dlatego szukam zagiętych, na allegro gdzieś widziałam.
A ile taka polerka kosztuje i jaki będzie efekt, ładny błysk?
W Norauto sa zagiete, ale nie najladniejsze. Polerka wydaje mi sie najlepszym rozwiazaniem. Musisz poszukac tematu na forum, bo gdzies byl.
Jezeli chodzi o to ile wystaja to napis jest rowno ze zderzakiem I wydaje mi sie, ze wlasnie tak powinno byc. Wczesniej wydech wystawal o wiele bardziej I byl bez koncowek.
No ładne te końcówki Perez, ja u siebie założyłem o troszkę większej średnicy i ścięte pod skos, dodatkowo jak zmieniałem tłumik to tak dopasowałem rury żeby końcówki nie wystawały tak bardzo pod zderzakiem, wystają około 2cm poza zderzak i ok 1cm pod, tak ze dosyć ładnie to wygląda, jak będę miał czas to wrzucę foto, bo ostatnio rzadko jestem w domu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum