Typ: CDTi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2003
Mechanior wyciagajac wtryski cos mi uszkodzil i teraz jest drobny wyciek na gorze,co mogl uszkodzic wyciagajac wtrysk co powoduje taki wyciek? Zaznacze ze autko chodzi bez zaklocen,silnik pracuje regularnie,nic nie kopci i obroty nie faluja,tylko ten wyciek?
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pon Lis 22, 2010 18:26, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Paź 05, 2010 19:50 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
masz uszczelki z dwóch stron, albo źle włożył - krzywo i coś się podwinęło. Albo uszczelka do wymiany bo się odkształciła, musisz wyciągnąć wtrysk i popatrzeć
Autko jest u mechaniora,ale wole sie was poradzic zeby jutro mi jakiejs ciemnoty nie wciskal Wiec nie ma mozliwosci ze wtrysk uszkodzony jesli silnik regularnie pracuje?
Pomógł: 14 razy Dołączył: 08 Kwi 2008 Posty: 301 Skąd: Kraków
Wysłany: Sro Paź 06, 2010 13:26
U mnie ciekło pod nakrętką przewodu doprowadzającego paliwo do wtryskiwacza. Po odkręceniu i przełożeniu podkładki do góry nogami wszystko jest ok. Też chodził normalnie, nie kopcił ale paliwo dość mocno ciekło.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum