Wysłany: Nie Gru 26, 2010 22:17 [R214i] Instalacja halogenów
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 8v Rok produkcji: 1997
Witam,
mam mały problem, otóż jestem w trakcie montażu halogenów w swoim R Kupiłem halogeny, włącznik (brak fabrycznie poprowadzonej instalacji) itp.
Otóż okazało się, że nie mam kostek/wtyczek ani do halogenów ani do włącznika i stąd moje pytanie: czy gdzieś mogę takowe kupić? Zależy mi na oryginalnych.
Pozdro
SPAMU¦
Wysłany: Nie Gru 26, 2010 22:17 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
skoro zalezy Ci na oryginalach to tak jak napisam moj przedmowca ja bym zrobil samemu jakas (i tak tego nikt nie bedzie widzial jaka jest a bedzie dzialala tak samo jak oryginalna)
w sumie racja można samemu zrobić ale szkoda czasu i nerwów... ja chciałem to fajnie szybko zrobić i za 10zł kupiłem wtyczki bo też nie miałem... problem w tym że nie mam czasu i rok już leżą halogeny w kartonie... ciekawe czy jeszcze są czy szczury już zwinęły...
_________________ mam dużo części do r200 - zainteresowani pisać bo leży i się kurzy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum